KOTLETY V ALOBALU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 4 větší vepřové kotlety nebo řízky z vepřové kýty, sůl, pepř, 2 lžíce másla, 4 plátky sýra, 4 plátky uzeného bučku nebo anglické slaniny, 2 cibule, 1 lžičky ostré papriky. POSTUP PŘÍPRAVY: Kotlety nebo řízky naklepeme paličkou, osolíme a opepříme. Větší čtverce alobalu potřeme máslem (nebo jiným tukem), vložíme připravené maso, obložíme ho plátkem sýra a plátkem uzeného bůčku, tenkými kolečky cibule, na povrch dáme po kousku másla a špetku ostré papriky Alobal dobře uzavřeme a utěsníme, aby nemohla vytéct šťáva, vložíme do horké trouby na plech nebo na rošt a pečeme při vyšším žáru 30 až 40 minut. Můžeme péct rovněž na roštu v krbu na dřevěném uhlí. Tam však žár nesmí být příliš silný, aby se maso odspodu nepálilo. Ke konci pečení v troubě můžeme alobal nastřihnout, aby se na povrchu utvořila opečená kůrka. Podáváme s opékanými brambory nebo se smaženými hranolky.

KOTLETY V ALOBALU KOTLETY V ALOBALU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1360 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz